fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


В лісах Бразилії далеко від океану знайшли горбатого кита

  • Понедельник, 25 февраля 2019 09:43
26.02.2019 У Бразилії в прибережній зоні на річковому острові Маражо місцеві жителі знайшли мертвого горбатого кита. Фото: © facebook.com / Bicho d’água Співробітники місцевого департаменту охорони здоров’я, санітарії та навколишнього середовища повідомили, що, коли кита виявили, то він вже був мертвий. Про це повідомляє Maritime Herald.

У довжину кит близько 11 метрів, ширину – 6 метрів, а важить близько 10 тонн.

Влада організувала спеціальну міжвідомчу комісію, яка повинна провести розслідування і з’ясувати, яким чином горбатий кит, природним середовищем існування якого є океан, міг виявитися так далеко від води.

Читай також: ЯПОНІЯ ВІДНОВЛЮЄ КОМЕРЦІЙНИЙ ЗАБІЙ КИТІВ З ЛИПНЯ 2019 РОКУ

Експерти вважають, що кіт міг самостійно допливти до пляжу, там задихнутися від пластику, прибитого до берега, а після його тіло викинуло в ліс потужними хвилями. Однак біологи не поспішають підтверджувати або спростовувати цю версію. Оскільки на тілі морського тварини не було виявлено будь-яких ран, щоб з’ясувати причини його смерті, необхідно провести розтин.

Фев 26, 2019newscomua

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…