fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Порушників локдауну в Китаї піддали публічному «маршу ганьби»: відео

  • Среда, 29 декабря 2021 21:03
30.12.2021 Чотирьом чоловікам одягли на шию таблички з їхніми іменами, а потім повели по жвавих вулицях містечка Цзінсі в провінції Гуансі у супроводі озброєної поліції. Фото: © скріншот з відео Інцидент стався у минулий вівторок і викликав негативну реакцію користувачів інтернету, повідомляє CNN. Людей

змусили пройти по вулицях міста з плакатами на спині і грудях, на яких були зображені їхні фотографії, написані їхні імена і причина покарання.

Порушники були одягнені в захисні костюми і маски. Кожного супроводжували два офіцери і оточували поліцейські з вогнепальною зброєю. Усе це спостерігав натовп громадян.

Читай також: ПІСЛЯ СПАЛАХУ КОРОНАВІРУСУ В 13-МІЛЬЙОННОМУ КИТАЙСЬКОМУ МІСТІ ПОЧАЛИ ДЕЗІНФЕКЦІЮ: ВІДЕО

Офіційні особи міста заявили, що демонстративне покарання було спрямоване на запобігання подібних злочинів на кордоні Китаю.

Раніше поліція заарештувала двох осіб, які допомогли двом уродженцям В’єтнаму незаконно потрапити до міста Цзінсі, хоча один з них був хворий на коронавірус. Через це всіх 50 тисяч жителів закрили на карантин. Невідомо, чи були ці двоє серед людей, які пройшли ганебний марш.

Дек 30, 2021Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…