fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


В Ірландії пожежі виявили величезний знак часів Другої світової війни

  • Среда, 08 августа 2018 21:31
На сході Ірландії, а саме – на пагорбі Брей-Хед в графстві Уїклоу, в результаті лісових пожеж проступило повідомлення, створене для екіпажів німецьких бомбардувальників ще в часи Другої світової війни.  Внаслідок лісових пожеж представники повітряного відділення ірландської поліції виявили знак, який розташовувався окремо від групи

таких же сигналів. Значна їх частина знаходилася на заході країни, тоді як новий знак знаходиться на східному узбережжі Ірландії.

Відмітимо, в часи Другої світової війни Ірландія була нейтральною країною в складі Британської співдружності, що означає, що вона не вступала в боротьбу проти нацистської Німеччини. В зв’язку з цим, ірландці викладали спеціальні позначення для Люфтваффе, аби ті не проводили бомбардування на території країни.

За словами історика Майкла Кеннеді, такі знаки з’явилися в 1944 році. В результаті вдалося скласти 83 напису. Згодом їх використовували льотчики ВПС США, щоб перетнути територію Атлантики.

 


Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…