fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


На міжнародній виставці споживчої електроніки показали нові пристрої Lenovo YOGA

  • Пятница, 25 января 2019 13:29
На міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2019 компанія Lenovo представила нові пристрої сімейства YOGA. Серед новинок – ноутбуки YOGA S940, YOGA C730 з екраном AMOLED і ПК YOGA A940, що отримали інноваційні інтелектуальні функції, а також мишка YOGA Mouse із вбудованою лазерною указкою. Ультратонкий ноутбук YOGA
S940 було розроблено з урахуванням потреб професіоналів, яким необхідний зручний та надійний інструмент для ділового спілкування. Для забезпечення чіткого голосового зв'язку за будь-яких умов YOGA S940 отримав інтелектуальну систему шумопригнічення на основі технологій штучного інтелекту, здатного до самонавчання, що автоматично відфільтровує навколишній шум і приглушує фонові звуки під час відео дзвінків. Це забезпечує просте і комфортне спілкування практично за будь-яких умов: ані шум машин, ані гучні розмови по сусідству не завадять вашому співрозмовнику добре чути ваші слова, повідомляє vido.com.ua.

Ще одна цікава функція – інтелектуальний сенсор, який визначає присутність користувача перед ноутбуком і миттєво блокує екран, якщо власник хоч на хвилину відлучився. Це дозволяє надійніше захистити від сторонніх очей важливу та конфіденційну інформацію, особливо під час роботи в громадських місцях. Ще одна функція з інтелектуального пакету Lenovo Smart Assist, заснована на технології відстеження погляду Glance by Mirametrix, підвищує продуктивність при використанні ноутбука як додаткового екрана. Вона дозволяє переміщувати вікна застосунків з основного екрану на додатковий і назад просто переводячи погляд.

Додатковий рівень зручності та захисту інформації забезпечують функція безконтактної авторизації за допомогою вбудованої інфрачервоної камери – функція входить у пакет Lenovo Smart Assist – та Windows Hello, а також авторизація на основі розпізнавання голосу. Остання дозволяє використовувати голосові помічники Amazon Alexa або Microsoft Cortana в людних приміщеннях – система буде впізнавати голос свого власника серед інших голосів і виконувати тільки його команди. Вивчаючи шаблони поведінки користувача, YOGA S940 оптимізує розподіл ресурсів і з часом стає ще продуктивнішою та швидшою. Залежно від уподобань користувача система автоматично змінює налаштування енергозбереження, що дозволяє продовжити час автономної роботи ноутбука до 15 годин.


Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…