fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


У Полтаві на хабарі $1250 зловили прикордонника

  • Суббота, 26 января 2019 20:24
27.01.2019 Слідчими теруправління ДБР у місті Полтаві затримано військовослужбовця Харківського прикордонного загону Східного регіонального управління Держприкордонслужби та його спільника — колишнього військовослужбовця ДПС України, за вимагання та одержання неправомірної вигоди. Фото: © dbr.gov.ua За попередньою інформацією, вищевказані особи вимагали та отримали 1250 доларів США від громадянина

України за допомогу в легалізації статусу іноземних громадян на території України, повідомляє Державне бюро розслідувань.

Після отримання останньої частини неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США, службову особу та її спільника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманим готується повідомлення про підозру, проводяться інші першочергові слідчі дії.

Фото: © dbr.gov.ua

Слідчими теруправління ДБР, розташованого у місті Полтаві, проводиться розслідування кримінального провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди), затриманим особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Читай також: ДВОХ ПОЛКОВНИКІВ ГЕНШТАБУ ЗСУ ЗЛОВИЛИ НА ХАБАРІ У $ 6 ТИСЯЧ

Затримання проводилось за оперативного супроводження Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України, Управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України та Харківського управління ДВБ Нацполіції. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура Харківського гарнізону.

Янв 27, 2019Христина Качарай

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…