fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Хакери оприлюднили 175 ГБ даних про війну на Донбасі і зв’язки російської влади з РПЦ

  • Пятница, 25 января 2019 23:37
26.01.2019 Серед документів – матеріали про фальсифікацію історії аварії в ОРДО у 2014 року малайзійського «Боїнга», що здійснював рейс МН17. Фото: detector.media Проект Distributed Denial of Secrets оприлюднив 175 ГБ документів з Росії, отриманих шляхом хакерських зломів і витоків інформації. Передає 5 канал з посиланням на

The New York Times.

«Група прихильників відкритості в п’ятницю опублікувала величезну колекцію зламаних і отриманих в результаті витоку інформації документів з Росії», – йдеться в повідомленні.

Матеріали проливають світло на війну, яку веде РФ в Україні, а також на зв’язки між Кремлем і Російською Православною Церквою. Вони вже були опубліковані раніше в Росії, Україні та інших країнах, проте вражає сам обсяг архіву – 175 гігабайт, йдеться в повідомленні.

Читай також: КИТАЙСЬКІ ХАКЕРИ ВИКРАЛИ ДАНІ ПРО ВІЙСЬКОВІ РОЗРОБКИ ВМС США

Основні файли архіву під назвою «Темна сторона Кремля» включають «сотні тисяч повідомлень і файлів російських політиків, журналістів, олігархів, релігійних діячів і націоналістів/терористів в Україні».

Як зазначається, серед документів є об’ємний масив матеріалів з МВС Росії, які WikiLeaks відмовився публікувати 2016 року. Крім того, представлено багато електронних листів та інших матеріалів з Росії, отриманих хакерської групою «Шалтай Болтай»; документи російської компанії з експорту зброї «Рособоронекспорт», а також матеріали про фальсифікацію історії краху на тимчасово окупованій території Донецької області 2014 року малайзійського «Боїнга», що здійснював рейс МН17.

Янв 26, 2019Уляна Коропецька

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…