fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


У Сербії чоловік поскаржився в поліцію на вампірів

  • Вторник, 26 февраля 2019 23:20
27.02.2019 Житель Сербії поскаржився в правоохоронні органи на нічні візити вампірів і попросив захистити його. Фото: poradu.pp.ua Інцидент стався в селі недалеко від міста Кладово на сході країни. Заяву в поліцію подав літній чоловік. У документі він докладно описав, що вампіри приходять до нього щоночі вже

більше місяця, але не щоб нападати, а «поговорити». Про це повідомили у правоохоронних органах міста Бор.

«Людина скаржиться, що до неї в будинок від першої до другої години ночі приходять вампіри, скидають їжу зі столу, розмовляють і сплять з ним в ліжку до ранку. Так як чоловік подав заяву в поліцію, вважає, що вампіри про це дізналися і тепер перестануть його турбувати», — йдеться в повідомленні.

Читай також: НІМЕЦЬКИЙ ХЛОПЧИК ВИКЛИКАВ ПОЛІЦІЮ, БО ЙОМУ НЕ СПОДОБАЛИСЯ РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ

Варто відзначити, що райони поблизу міст Бор, Кладово, Неготин, Княжевац на сході Сербії населяють волохи. Це споріднена румунам народність, яка говорить близькою до румунської мови.

Цей регіон у Східній Сербії вважається центром окультизму, існує навіть таке поняття, як «влашська магія», яка нібито властива місцевим магам і чаклунам.

Фев 27, 2019newscomua

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…