fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


У Британії ув’язненим передавали зашиті в щурах наркотики

  • Понедельник, 25 марта 2019 12:00
26.03.2019 В Англії в чоловічу в’язницю невідомі підкидали мертвих щурів, всередині яких були наркотики та мобільні телефони. Фото: © Sky News На території чоловічої в’язниці Guys Marsh в Дорсеті були знайдені три щурячі тушки, в яких співробітники установи виявили заборонені предмети: мобільні телефони і наркотики.

Про це пише Sky News.

Зокрема, вони зашивали в тіла гризунів «передачки» і перекидали їх через огорожу в’язниці. З іншого боку, їх підбирали ув’язнені, які спеціально чекали.

Читай також: У ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ВИЛУЧИЛИ ПАРТІЮ ДИТЯЧИХ ЦУКЕРОК З НАРКОТИКАМИ

Співробітники в’язниці розрізали гризунів, яких перекинули, і виявили велику кількість наркотиків, у тому числі спайс і канабіс, а також п’ять мобільних телефонів та зарядних пристроїв і три сім-карти.

Наркотики, особливо Spice, є першопричиною зростаючого рівня насильства і заворушень в британських в’язницях. Також вживаються заходи щодо припинення потрапляння мобільних телефонів до ув’язнених, оскільки є побоювання, що вони сприяють зростанню злочинності і залякування жертв.

Мар 26, 2019Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…