fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Японка з’їла коржик із кліщами і потрапила в лікарню

  • Воскресенье, 24 марта 2019 21:32
25.03.2019 Традиційний японський коржик окономіякі, приготовлений з борошна, що зберігався незакритим, ледь не вбив жінку. Фото: © ar.bedbugus.biz (пилові кліщі) Японка була госпіталізована з нападом анафілактичного шоку. Жінка лише відкусила традиційний японський корж окономіякі і їй стало погано. Про це повідомляє видання Daily Mail з посиланням

на публікацію в науковому журналі BMJ Case Reports.

Після їжі у неї почалися напади задушливого кашлю, розпочалася діарея і гострі болі в шлунку. Жінку негайно госпіталізували і зробили промивання шлунка.

Читай також: КИТАЯНКА 5 РОКІВ НЕ ПРАЛА НАВОЛОЧКУ І НА ЇЇ ВІЯХ ПОСЕЛИЛИСЯ КОЛОНІЇ КЛІЩІВ

З’ясувалось, що для приготування коржів жінка використовувала борошно, яке протягом року зберігала в незакритій банці в коморі.

Експерти провели експертизу борошна і виявили в ній до 4,5 тисяч пилових кліщів на грам продукту. Стало очевидно, що саме вони стали причиною сильної алергічної реакції у японки. Однак стан здоров’я її швидко відновився після того, як лікарі ввели їй спеціальні антигістамінні препарати.

Мар 25, 2019Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…