fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Bentley Bentayga V8 отримав особливе виконання Design Series

  • Среда, 03 апреля 2019 20:04
04.04.2019 Мабуть Bentley не вважає численні опції, варіанти обробки, а також широкі можливості персоналізації для позашляховика Bentayga достатніми, що би на цьому зупинитися. Фото: © Bentley Bentley Тому дизайнерський відділ підготував нову спецверсію для своїх клієнтів — Bentayga V8 Design. Дизайнерська версія буде пропонуватися, ймовірно, в

обмеженій кількості, і не у всіх країнах.

На відміну від стандартної версії модель отримала кілька особливих акцентів в дизайні екстер’єру, пише

Найпомітнішою зміною є нові колісні диски Palladium Grey Paragon, з сімома спицями і полірованими вставками, вони пофарбовані в темний металевий відтінок Palladium Grey. Ззаду з’явилися нові наконечники вихлопної системи, що б підкреслити спортивний характер.

В обробці інтер’єру сталося більше змін і клієнтам надається можливість вибрати один з чотирьох варіантів обробки: Pillar Box Red, Orange, Mulliner White and Klein Blue (червоний, помаранчевий, білий і синій).

Читай також: У НОВОГО BENTLEY MULSANNE З’ЯВИТЬСЯ ДЕТАЛЬ 1930 РОКУ

Всі варіанти відрізняються яскравими акцентами, вишивкою DESIGN на сидіннях, а також новими карбоновими елементами.

У технічній частині зміни не відбулися. Під капотом встановлений колишній 4,0-літровий бітурбований мотор з потужністю до 550 сил і 770 Нм крутного моменту.

Апр 4, 2019newscomua

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…