fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Чорногорія скасувала всі обмеження для туристів з України, Білорусі та Росії

  • Пятница, 07 августа 2020 01:01
07.08.2020 На офіційному сайті Уряду Чорногорії опублікований список країн, громадянам яких дозволено без будь-яких додаткових умов, включаючи довідку про тест на коронавірусну інфекцію, з 7 серпня відвідувати країну. Фото: pixabay.com Національна координаційна рада з інфекційних хвороб оновила список країн, жителі яких можуть в’їжджати в країну без

обмежень. У цей список, крім України, потрапили такі країни, як Азербайджан, Білорусь, Канада, Росія і Зімбабве. Відповідна інформація розміщена на сайті уряду Чорногорії.

Таким чином, вже від 7 серпня, українцям дозволяється безперешкодно в’їжджати в Чорногорію. Також більше немає необхідності в наявності негативного ПЛР-тесту, зробленого не пізніше ніж за 72 години.

Читай також: ДАНІЯ ВІДКРИВАЄ КОРДОНИ ДЛЯ ТУРИСТІВ З ЄС З 27 ЧЕРВНЯ

В кінці липня в Чорногорії заборонили в’їзд туристам з України, які подорожують на автомобілі. Тоді повідомлялося, що українці можуть потрапити в країну тільки літаком. При цьому українці могли в’їжджати в Чорногорію на автомобілі, якщо останні 15 днів вони перебували в країнах «зеленого» або «жовтого» списків.

Авг 7, 2020Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…