fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Навального отруїли речовиною класу «Новачок»: Німеччина чекає від Росії пояснень

  • Среда, 02 сентября 2020 01:08
02.09.2020 Відзначається, що аналізи, проведені німецькою військовою лабораторією, показали «без сумніву наявність хімічного агента нервово-паралітичної дії від групи «Новачок», який в 2018 року виявили британські служби під час нападу на Сергія Скрипаля. Фото: © Kun.uz Берлін і Лондон вимагають від Москви пояснень. НАТО наполягає на

терміновому розслідуванні події. Про це пише видання DW.

Провівши токсикологічне дослідження аналізів опозиціонера. Експерти виявили в його організмі сліди хімічного нервово-паралітичної отруйної речовини з групи «Новачок». Як розповів офіційний представник Кабміну ФРН Штеффен Зайберт, висновки експертизи будуть вручені російському послу в Німеччині.

Дослідження було проведено з ініціативи німецької клініки «Шаріте», де Навальний проходить лікування.

Читай також: У РОСІЇ ОДНОГО З РОЗРОБНИКІВ ГАЗУ «НОВАЧОК» ЗБИЛА МАШИНА

«Росіянин «став жертвою замаху з використанням бойового хімічного нервово-паралітичної речовини сімейства «Новачок», — заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель, додавши, що «наявність цієї отрути в аналізах не підлягає сумніву».

Тим часом, Білий дім США пригрозив російській владі покаранням винних в отруєнні політика нервово-паралітичною речовиною і висловив з цього приводу «глибоку стурбованість».

Сен 2, 2020Христина Качарай

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…