fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


«Справа Василя Стуса»: суд за позовом Медведчука прийняв рішення про книгу Кіпіані (Відео)

  • Воскресенье, 18 октября 2020 18:09
Автор книги Вахтанг Кіпіані заявив, що рішення суду першої інстанції буде оскаржувати. Як повідомляє 5 канал, Дарницький райсуд Києва за позовом Віктора Медведчука зобов’язав автора і видавництво вилучити з книги “Справа Василя Стуса” 6 висловлювань, де йдеться про Віктора Медведчука як адвоката

Стуса. Медведчук вимагав вилучити з книги 9 тез.

Зокрема, суд зобов’язав вилучити вислови про те, що Медведчук є “шісткою комуністичного режиму” і як адвокат фактично підтримав звинувачення в справі Стуса.

Это интересно:В Минске начались задержания на маршах протеста (ВИДЕО)

“Я, звичайно цього не робитиму. Вирізати певні слова на сторінках книги означає, що на іншій сторінці буде втрачено текст”, – сказав автор книги Вахтанг Кіпіані.

Його адвокат заявив, що рішення суду першої інстанції, який частково задовольнив позовні заяви Віктора Медведчука, Вахтанг Кіпіані буде оскаржувати.

Рішення, прийняте Дарницьким райсудом, стосується примірників книг “Справа Василя Стуса”, які ще не розповсюджені і не надруковані.

Это интересно:Китай испытал систему залпового запуска дронов-"самоубийц". ВИДЕО

Більше подробиць – у відео 5 каналу.


7days-ua.com


Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…