fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Учні і батьки спеціалізованої школи Тернополя уже втретє пікетують облдержадміністрацію (Відео)

  • Вторник, 20 октября 2020 00:29
фото: Суспільне Тернопіль Батьки та вчителі Тернопільської спецшколи для дітей з порушеннями слуху та мовлення прийшли під облдержадміністрацію. Це – втретє за місяць. Про це Суспільному Тернопіль розповіла мама одного із учнів школи-інтернату Наталія Репак. За її словами, сьогодні, як і попередні рази,

вимагали, не об’єднувати цей навчальний заклад з ліцеєм “Знамення”, що у Зарваниці Теребовлянського району.

Это интересно:"Скільки ти відвоював української землі?" - Сюмар розкритикувала послання Зеленського до Ради (Відео)

Загалом біля облдержадміністрації зібрались більше півсотні людей. Про це розповів батько одного із учнів Тернопільської спеціальної школи Юрій Гумен. За його словами, вони прийшли сюди, щоб звернутися до голови обласної ради Віктора Овчарука.

Сьогодні це питання депутати розглянули під час сесії першим. За скасування рішення про об’єднання шкіл проголосували 33 депутати з 35-ти зареєстрованих.

Это интересно:Хайди Клум станцевала на камеру в пикантном виде (ВИДЕО)

“Я задоволена, що нарешті ми добилися відміни того скандального і несправедливого рішення, яке нас всіх схвилювало. І боротьба наша ще не закінчена. Нам потрібно, щоб статут наш затвердили і змінили назву школи”, – каже мати учениці Тернопільської спеціальної школи Ольга Гемська.

За коментарем кореспонденти Суспільного звернулися до начальниці обласного управління освіти Ольги Хоми. Вона повідомила, що прокоментувати рішення сесії не може, доки його не опублікують на сайті.

Это интересно:SpaceX запустила очередную партию спутников (ВИДЕО)

Подробиці – у репортажі журналістів Суспільне Тернопіль:


7days-ua.com


Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…