fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Що додати до ранкової вівсянки для здоров’я серця

  • Пятница, 31 декабря 2021 12:20
  Вівсянка містить велику кількість поживних речовин, включаючи вітаміни групи B, залізо, магній і розчинну клітковину. Коли мова заходить про здоров’я серця, посилити користь ранкової каші можна додавши в неї чорницю і кленовий сироп. Чорниця зробить страву більш солодкою, а також збільшить вміст в ньому натуральних

харчових волокон, вітамінів, мінералів і антиоксидантів.Згідно з результатами дослідження, опублікованого в американському журналі клінічного харчування (American Journal of Clinical Nutrition), вживання всього однієї склянки чорниці в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань і діабету другого типу, а також підвищує рівень “хорошого” холестерину в крові.

Додавання в вівсянку натурального кленового сиропу додасть каші тонкий аромат і збільшить кількість антиоксидантів. Зокрема, унікальна сполука під назвою квебекол, що міститься в канадському кленовому сиропі, має протизапальні властивості, йдеться в журналі Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters.

Оскільки запалення пов’язане з низьким рівнем “хорошого” холестерину і високим рівнем тригліцеридів в крові, природні способи боротьби з ним здатні допомогти знизити ризик виникнення хвороб серця.


Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…