fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Лісові пожежі знищили близько 600 будинків в американському штаті Колорадо: відео

  • Четверг, 30 декабря 2021 17:33
31.12.2021 У США, в штаті Колорадо лісова пожежа знищила сотні будівель, торгові центри, готелі, домогосподарства. Фото: © twitter.com/Greenreport_it Через вогняну стихію десятки тисяч людей змушені були покинути свої будинки, повідомляє Reuters. За даними Національної метеорологічної служби, в деяких районах спостерігалися пориви вітру зі швидкістю до

177 кілометрів на годину. Вже відомо про шістьох постраждалих внаслідок пожежі.

За словами місцевого шерифа, причиною пожежі, як вважають, стали іскри від ліній електропередач і трансформаторів, які напередодні повалив потужний вітер.

Як повідомляється, високий стовп диму від лісової пожежі було видно в Денвері, приблизно в 32 кілометрах на південь.

Читай також: ЛІСОВІ ПОЖЕЖІ МАЙЖЕ ПОВНІСТЮ ЗНИЩИЛИ КАЛІФОРНІЙСЬКЕ МІСТО ГРІНВІЛЛ

Очікується, що сильний вітер стихне в п’ятницю, що дозволить пожежникам випередити полум’я, а також задіяти пожежні вертольоти і літаки для скидання води.

Місцева влада оголосила надзвичайний стан, що дозволяє використовувати фінансування стихійних лих для підтримки зусиль з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в окрузі Боулдер і дозволити мобілізацію Національної гвардії Колорадо та інших державних ресурсів в міру необхідності.

Дек 31, 2021Христина Качарай

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…