fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Philip Morris та JTI включені до списку міжнародних спонсорів війни

  • Четверг, 24 августа 2023 14:20
25.08.2023 Виявилося, що світові тютюнові гіганти, компанії Philip Morris International та Japan Tobacco International (JTI), знаходяться у центрі сканладу. Фото: © wikipedia.org Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) нещодавно включило ці дві провідні компанії у перелік міжнародних спонсорів війни. Спільне повідомлення пресслужби НАЗК та

інших джерел підкреслює, що Philip Morris International, яка є американською глобальною сигаретною та тютюновою компанією, опинилася під пильним оком через свою активну діяльність у понад 180 країнах світу. До її найвідоміших марок належать Marlboro, Parliament, Bond, Chesterfield, L&M, Next та HEETS. Ці марки займають позиції на світовому ринку, а частка ринку у Росії склала 30,1% у 2019 році. Це робить компанію одним з найбільших платників податків до російського бюджету.

Серед інших тютюнових великанів, Japan Tobacco International (JTI) також потрапила у списки спонсорів війни. Вона є лідером ринку в Росії з часткою ринку близько 34,9%. Серед марок JTI на російському ринку можна виділити Winston, LD, Mevius, Camel, Sobranie та інші. Варто зазначити, що JTI відзначається як найбільший інвестор та провідний платник податків у російській тютюновій індустрії. За останні два десятиліття її інвестиції в російську економіку перевищили $4,6 мільярда. Податкові платежі компанії стали значним внеском до доходів федерального бюджету Росії.

Подібні обвинувачення спричинили велику сенсацію у глобальній спільноті, а також підняли питання про етичність діяльності тютюнових корпорацій в умовах конфлікту. Таке обвинувачення може мати значущий вплив на репутацію цих компаній та ставлення споживачів до їхніх продуктів.

Авг 25, 2023Христина Качарай

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…