fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Суперконкурс від EVA Blog та Maybelline New York!

  • Понедельник, 23 октября 2023 19:36
Головна / Конкурси 24 Жовтня / 2023 143 76
version="1.1" role="img" aria-labelledby="at-svg-facebook-1">Facebook Telegram Twitter Який приз чекає на переможницю? Умови конкурсу Вибір переможниці

Ти вже спробувала зробити красивий осінній макіяж, який у новому відео спеціально для EVA Blog показала візажист Дар’я Пяста? Уже визначилась з улюбленими продуктами від Maybelline New York? Тоді час поділитися враженнями та отримати шанс виграти неймовірний набір косметики для надреальних макіяжів!

Що підкорило твоє серце? Вау-погляд з тушшю The Falsies Surreal, ідеальний тон з пудрою Super Stay 24H, максимально природні брови з олівцем Express Brow Ultra Slim чи блискучі губи з помадою SuperStay Vinyl Ink? Розкажи прямо зараз та стань учасницею цього класного конкурсу!

Який приз чекає на переможницю?

Переможницю чекає фантастичний набір косметики від Maybelline New York, з яким легко втілювати будь-які ідеї:

палетка тіней Maybelline New York The Burgundy Bar;пудра Super Stay 24H (у трьох відтінках);туш для вій Maybelline New York The Falsies Surreal;помада з глянцевим фінішем Maybelline SuperStay Vinyl Ink;стійкий консилер Maybelline New York SuperStay 30H Longwear Liquid Concealer;рум’яна Maybelline New York Cheak Heat;олівець для брів Maybelline New York Express Brow Ultra Slim (у двох відтінках);гелевий олівець Maybelline New York Tattoo Liner 900 Deep Onyx та 942 Rich Berry;туш для брів Express Brow Fast Sculpt.

З такими помічниками ти легко експериментуватимеш з макіяжем хоч щодня. Тож швидше долучайся до конкурсу!

Приз у конкурсі з Мейбелін

Умови конкурсу

Зроби всього три простих кроки, і можливо саме тобі пощастить перемогти! Ось вони:
1.Залиш коментар до статті:

Красивий осінній макіяж з косметикою Maybelline New York

2. У коментарі поділись, які тренди останніх років тобі найбільше сподобались, які тенденції хотіла б втілити у своїх осінніх макіяжах? І звісно ж, які косметичні засоби Maybelline New York тобі у цьому допомагатимуть та які продукти стали твоїми фаворитами!

3. Постав лайк статті, якщо сподобався покроковий туторіал макіяжу на осінь від візажиста!

Зверни увагу, що коментувати треба саме статтю, а не цей анонс конкурса.

Вибір переможниціРозіграш триватиме — з 24 жовтня по 2 листопада 2023 року*Переможця визначимо — 3 листопада 2023!**

Обов’язково перевір 3.11 оновлення цього анонсу, щоб першою дізнатись результати.

Хай щастить!????

* Переможця оберемо за допомогою сервісу random.org

** Ім’я опублікуємо в оновленні цього анонсу. А на поштову скриньку, вказану при заповненні коментаря, ми надішлемо інструкцію, як отримати подарунок!


Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…