fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Контрацепція для неї: жіночі презервативи та латексні серветки

  • Воскресенье, 29 октября 2023 22:55
Головна / Здоров'я / Секс 30 Жовтня / 2023 935 50
32 32" version="1.1" role="img" aria-labelledby="at-svg-facebook-1">Facebook Telegram Twitter Автор: Радченко ТетянаЩо потрібно знати про жіночі презервативи Як користуватися фемідомомЛатексні серветки для орального сексу

Секс – це прекрасно, а безпечний секс – це ще краще. Сьогодні існує безліч різних методів контрацепції, які роблять інтимну близькість не тільки незабутньою, але й максимально захищеною від небажаної вагітності та ЗПСШ. Найчастіше пари віддають перевагу презервативам, гормональним контрацептивам, спеціальним гелям, кремам і свічкам. А як щодо презервативів для жінок? Чули коли-небудь про такі? А про латексні серветки для оральних пестощів? Нііі? Тоді пропоную якраз про них і поговорити.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Контрацепція для неї

Що потрібно знати про жіночі презервативи 

Презерватив для жінок (фемідом, внутрішній презерватив) – це бар’єрний метод контрацепції, і за умови правильного використання його ефективність сягає 95%. За формою він дуже нагадує звичайний “чоловічий” презерватив, який надягають на статевий член, але все ж має деякі відмінності.

Шукай EVA Blog в Instagram

Внутрішній кондом трохи більший у розмірах, має в основі два кільця. Одне з них закрите і вводиться в піхву, друге – відкрите з великим діаметром залишається зовні. Таким чином утворюється “тунель”, у який власне і вводиться статевий член. 

Презерватив для жінок

З цікавого: перші презервативи для жінок з’явилися 1990-х роках.

Плюси використання жіночого презерватива:

підходять для пенісів будь-яких розмірів;надійно захищають від небажаної вагітності та ЗПСШ;можна надягати заздалегідь (за 8 годин до статевого акту);жінка бере під свій контроль захищеність статевого акту (для багатьох це дійсно важливо);не потрібно переживати, що презерватив сповзе;не є гормональним засобом, тим самим не порушує баланс гормонів;підходить для людей, які страждають на алергію на латекс.

Плюси та мінуси жіночих презервативів

Мінуси:

не дуже зручно вводити;може викликати легкий дискомфорт;у разі неправильного використання кондом може порватися;не так поширені, як стандартні презервативи;можуть мати високу вартість.

Цікаво на тему:Що таке рідкий вібратор і як він працює

Як користуватися фемідомом

Спочатку вам може здатися, що жіночий презерватив – не найзручніший метод контрацепції, але це не так. Так, знадобиться трохи часу, щоб навчитися його швидко і правильно вводити, але в цьому немає нічого надчуттєвого. Отже, ловіть п’ять простих кроків з використання фемідома:

Акуратно відкрийте упаковку і дістаньте презерватив. Не варто відкривати його зубами або ножицями, оскільки ви ризикуєте пошкодити кондом.Стисніть пальцями маленьке кільце на закритому кінці презерватива і введіть його в піхву. Якщо вам здасться, що змазки замало, можете скористатися лубрикантом на водній основі.Велике відкрите кільце має перебувати за межами піхви.Під час сексу важливо переконатися, що член входить у презерватив, а не між ним і піхвою.Після сексу презерватив потрібно одразу ж витягти й викинути. Скрутіть велике кільце, щоб запобігти витіканню сперми. 

Як користуватися фемідомом

Здається, що нічого складного немає, але, як на мене, забагато зайвого “головного болю”. Як думаєте?

Ну а поки ви ще не встигли написати свої коментарі під статтею, пропоную ближче познайомитися зі ще одним методом контрацепції, але вже для оральних пестощів.  

Цікаво на тему:Що таке жіноче лібідо та як його підвищити

Латексні серветки для орального сексу

Оральний секс теж має бути захищеним, оскільки ризик заразитися деякими захворюваннями все ще залишається високим (наприклад, хламідіоз, гонорея, сифіліс, герпес). Але не потрібно відмовляти собі та партнеру в задоволенні, адже для таких випадків існують латексні серветки. Вони мають прямокутну форму, приємні на дотик і досить тоненькі, що дає змогу партнеру відчути кожен ваш рух. Використовувати серветку можна як для кунілінгусу, так і для риммінгу. Летіть в космос зі своїм партнером, виконуючи його і свої найпотаємніші бажання.

Латексні серветки для орального сексу

Завдяки маленькому розміру серветку завжди можна покласти в сумочку, кишеню або гаманець. Це прям мастхев у любовних справах.

Не створюйте межі, не стримуйте себе в поривах пристрасті, адже сьогодні є все для того, щоб ваш секс був не тільки переповнений емоціями і яскравими оргазмами, але також залишався максимально безпечним.

Читайте також:

Ерогенні зони у чоловіків та жінок, про які варто знати10 незвичайних видів сексу, які ти не пробувала5 найкращих інтимних іграшок для пар

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…