fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Міжнародні резерви України зросли на $229 млн

  • Суббота, 05 мая 2018 02:35
Протягом квітня 2018 року золотовалютні резерви України підвищилися на 1,3% і таким чином – станом на 1 травня склали $ 18,4 млрд. Про такі дані повідомляють у Національному банку України (НБУ). Зазначається, що головним джерелом поповнення резервів України протягом квітня 2018 року та попередніх

місяців стала купівля Національним банком валюти на міжбанківському ринку. Це дало можливість Нацбанку надалі викуповувати надлишки валюти з ринку з ціллю нарощування резервів одночасно без протидії зміцненню обмінного курсу гривні.

За підсумками квітня НБУ закупив на міжбанківському ринку $326,7 млн: $146 млн – за інтервенціями з найкращим курсом, $80 млн – за єдиним курсом, і $100,7 млн було куплено на валютних аукціонах.

У Нацбанку також відмітили, що планується закупити ще $10 млн на міжбанківському валютному ринку в день для нарощування міжнародних резервів.

 


Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…