fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


У США чоловіка відключили від систем життєзабезпечення через помилку поліції

  • Воскресенье, 07 июля 2019 23:36
08.07.2019 У лікарні Mercy Hospital в Чикаго лікарі зняли зі штучного життєзабезпечення чоловіка, оскільки на це дали згоду його родичі. Фото: © CBS Chicago (Еліш Бріттмен) У квітні в лікарню поступив у важкому стані невідомий чоловік. На постраждалому не було одягу, а його обличчя було сильно

понівечене, пише ABC News.

Поліція провела розслідування і встановила, що потерпілий є Альфонсо Бенеттом, і зв’язалася з його сім’єю.

Брати і сестри, засумнівалися в тому, що це їхній родич, але лікарі заявили, що родичі не впізнають пацієнта через спотворене обличчя і припустили, що близькі просто не можуть прийняти те, що сталося.

Пізніше лікарі повідомили, що збираються відключити чоловіка від штучного життєзабезпечення. Отримавши від його «родини» згоду, чоловіка відключили від штучного життєзабезпечення 23 травня.

Через деякий час в місто повернувся справжній Альфонсо Беннетт, який був у тривалому від’їзді. Саме так і з’ясувалося, що померлий пацієнт — це не він.

Після того поліція взяла відбитки пальців у померлого. Ним виявився 69-річний Еліш Бріттмен.

Читай також: ЛІКАРІ В НОРВЕГІЇ ПОМИЛКОВО ВИРІЗАЛИ КИШЕЧНИК НЕ ТОМУ ПАЦІЄНТОВІ

Справжня сім’я покійного і родина, яка прийняла рішення про евтаназію, подали в суд на керівництво чиказької лікарні.

Крім того, вони звинуватили співробітників поліції в неправильній ідентифікації особи госпіталізованого з важкими травмами чоловіка.

Июл 8, 2019Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…