fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Чоловік у Норвегії влаштував стрілянину в мечеті, є жертва

  • Суббота, 10 августа 2019 21:40
11.08.2019 У Норвегії в передмісті Осло в результаті стрілянини в мечеті постраждала одна людина, нападника затримали. Фото: ©UAF/twitter Чоловік відкрив стрілянину в ісламському центрі «Аль-Нур», розташованому в передмісті норвезької столиці. Про це повідомляє BBC News. За словами очевидців, він вибив скляні двері в будівлю і почав

стріляти по відвідувачах.

Жертвою стрілянини в мечеті в передмісті Осло стала одна людина.

Читай також: У ЄМЕНІ ОЗБРОЄНІ БОЙОВИКИ ЗДІЙСНИЛИ НАПАД НА МЕЧЕТЬ, Є ЗАГИБЛІ

На сьогодні відомо, що в ході спецоперації нападника було затримано на місці події, це білий молодий чоловік. Крім того, під час обшуку в мечеті було виявлено кілька одиниць зброї. За попередньою версією, зловмисник діяв один. Розслідування інциденту триває.

Зокрема, за даними слідства, обвинувачений в інтернеті підтримував праві ідеї і хвалив Відкуна Квіслінга, політика, який очолював норвезький уряд в період нацистської окупації.

Як стало відомо, злочинцю 20 років, його змогли знешкодити самі парафіяни. Вдома у зловмисника знайшли тіло жінки, з якою, ймовірно, у нього були близькі стосунки.

Авг 11, 2019Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…