fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Вибух газопроводу стався в Канаді через ДТП, пошкоджено сім будинків

  • Четверг, 15 августа 2019 15:41
16.08.2019 У канадському місті Лондон, що біля Торонто, після вибуху газової труби в приватному будинку, сильна пожежа охопила цілий квартал. Фото: ©London Police ON/twitter Жінка, яку підозрюють у тому, що керувала автомобілем будучи нетверезою, була взята під варту після того, як її машина врізалася в будинок

в онтарійському Лондоні і пробила газопровід. Про це повідомляє СВС.

Будинок, в якому пролунав вибух, повністю зруйнований, а сім сусідніх квартир — серйозно пошкоджені. Жителів близько сотні навколишніх будинків довелося евакуювати.

Читай також: У США ПРОЛУНАВ ВИБУХ НА ГАЗОПРОВОДІ, ЗАГИНУЛА ОДНА ЛЮДИНА: ВІДЕО

За інформацією поліції, в результаті події семеро людей було доставлено в місцеву лікарню. Серед них четверо рятувальників, двоє поліцейських і один цивільний. У більшості з них легкі ушкодження, проте одна людина залишається в лікарні — це працівник рятувальної служби, він у важкому, але стабільному стані.

Crews continue to douse several structures along Woodman Avenue in London's Old East following a late night explosion Wednesday that damaged several buildings and forced the evacuation of area residents.

More: https://t.co/VbBT69lMi2#ldnontpic.twitter.com/WRUzOE4gya

— 980 CFPL London News (@AM980News) 15 серпня 2019 р.

Авг 16, 2019Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…