fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


У Греції заарештували терориста, який захопив літак ще у 1985 році

  • Пятница, 20 сентября 2019 22:18
21.09.2019 Грецька поліція заарештувала 65-річного чоловіка, ліванця за походженням, якого підозрюють у викрадені рейсу американської авіакомпанії Trans World Airlines (TWA) в 1985 році. Фото: © ГлавТвит/twitter На грецькому острові Міконос поліція затримала терориста, який перебував у розшуку за захоплення літака в 1985 році. Про це повідомляє

управління поліції Південної частині Егейського моря.

Ліванець плив на борту круїзного лайнера, і острів Міконос був його останньою зупинкою перед поверненням до Туреччини. Під час паспортної перевірки система дала сигнал, і тільки тоді з’ясувалося, що ліванець внесений в «червоний список» Інтерполу.

Дані про цю людину наводяться в європейському ордері на арешт, виданому німецькою владою в зв’язку з його причетністю до терористичних актів і, зокрема, до справи про викрадення літака і викраденні людей в 1985 і 1987 роках. В даний час грецькі правоохоронні органи зв’язуються з владою ФРН, щоб з’ясувати, чи діє ще ордер на арешт.

Читай також: В РУМУНІЇ ЗАТРИМАЛИ НАЙБІЛЬШ РОЗШУКУВАНОГО У БРИТАНІЇ ЗЛОЧИНЦЯ

Захоплення літака Boeing 727 компанії Trans World Airlines, що прямував з Афін до Риму, стався 14 червня 1985 року. Терористи змусили пілотів летіти в Бейрут. Також вони вимагали звільнити кілька сотень ув’язнених з ізраїльських і південно-ліванських в’язниць. Вісім членів екіпажу і 145 пасажирів утримувалися протягом 17 днів. Під час теракту був убитий американський морський піхотинець. Серед заручників перебував всесвітньо відомий співак Деміс Руссос.

Сен 21, 2019Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…