fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


7 секретів ліфтинг-макіяжу

  • Среда, 18 октября 2023 17:45
Головна / Краса / Макіяж 19 Жовтня / 2023 285 20 Facebook
d="M22 5.16c-.406-.054-1.806-.16-3.43-.16-3.4 0-5.733 1.825-5.733 5.17v2.882H9v3.913h3.837V27h4.604V16.965h3.823l.587-3.913h-4.41v-2.5c0-1.123.347-1.903 2.198-1.903H22V5.16z" fill-rule="evenodd"/>Telegram Twitter Автор: Мар’яна Стрикаль Підготовка шкіри Використовуй відповідний тон Заміни суху косметику для обличчя на кремову Пудра: нюанси нанесення Не використовуй матові та темні помади Нюанси макіяжу очей Скажи графічним бровам «Ні» І ще кілька лайфхаків

Макіяж — інструмент багатофункціональний і дуже адаптивний. Знаючи тонкощі цього, не побоїмося даного слова, мистецтва, можна скорегувати риси обличчя, зробити його стрункішим і підтягнутішим, додати йому суворості або, навпаки, миловидності, а ще «обдурити» цифри в паспорті та мати молодший вигляд. Так-так, за допомогою все тих же знайомих декоративних засобів можна досягати найрізноманітніших результатів.

Час читання: 4 хвилини та солодкий ківі ????

статья доступна на русском языке

Сьогодні ж ми поговоримо про особливості та секрети ліфтинг-мейкапу. Чим він відрізняється від звичайного макіяжу, які текстури та відтінки допоможуть виглядати свіжіше і молодше?

7-секретів-ліфтинг-макіяжу-1

Цікаво на тему:Що мейк розповість про ваш вік: помилки та лайфхаки

Підготовка шкіри

Підготовка-шкіри-1

Мейкап з ліфтинг ефектом завжди починається з ретельного зволоження. Цей крок допоможе зробити шкіру еластичнішою і дозволить косметиці лягти рівніше. Якщо потрібно приховати розширені пори та дрібні зморшки, а також продовжити стійкість мейкапу, використовуй розгладжувальну базу під макіяж. Існують спеціальні ліфтинг-праймери з найдрібнішим шимером, які дадуть змогу отримати ефект сяйва шкіри зсередини, але можна вибрати й силіконовий — він вирівняє текстуру і зробить її більш гладкою.

Рекомендовані продукти:

Крем з ефектом ліфтингу FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Cream зі зволожувальними та живильними компонентами.Прозорий праймер L’Oreal Paris Infaillible Mattifying Base.Зволожувальна база Patricia Ledo Glow Moisturizing Primer зі світловідбивними частинками. Використовуй відповідний тон

Використовуй відповідний тон

З віком наша шкіра стає більш сухою і менш еластичною. Це — природний процес. Тому, щоб зробити натуральний омолоджувальний макіяж, краще не використовувати щільні матувальні продукти, а віддати перевагу легкому і зволожувальному тональному, СС- або ВВ-крему. А якщо він буде з сатиновим ефектом — то взагалі чудово.

Цікаво на тему:Задаємо правильний тон: ТОП тональних кремів на будь-який бюджет

Дуже важливо наносити тон на обличчя потроху, дозуючи продукт на шкірі. Покриття має бути максимально невагоме, щоб не створити ефект маски. Якщо є зморшки, опрацьовувати маскувальним засобом їх потрібно зовсім трохи, рухаючись уздовж заломів шкіри та не тиснучи на пензель.

Рекомендовані продукти:

Невагомий СС-крем Lumene CC Color Correcting Cream з SPF 20.Сяюча тональна основа Erborian Glow Cream.Тон Make-Up Atelier Paris Age Control Liquid Foundation з ефектом anti-age. Заміни суху косметику для обличчя на кремову

Заміни суху косметику для обличчя на кремову

Це стосується рум’ян, скульптора і хайлайтера. Тут принцип той самий, що і з тоном, адже легкі кремові текстури — найкращий друг у створенні макіяжу з омолоджувальним ефектом.

Цікаво на тему:Як вибрати ідеальні рум’яна

Порада: Вибираючи відтінок рум’ян, краще робити ставку на світлі персикові або ніжно-рожеві. Темніші й контрастніші продукти можуть додати віку, а ми якраз переслідуємо інші цілі. Хайлайтер варто вибирати з найдрібнішими світловідбивними частинками, щоб світіння було делікатним, і натуральних або теплих відтінків. Ніжні золотисті, персикові або кольору шампань будуть найбільш актуальними.

Рекомендовані продукти:

Рідкий хайлайтер Paese Wonder Glow Liquid Highlighter у відтінку Opal.Рожеві рум’яна Inglot Liquid Face Blush, що освіжають колір обличчя. Пудра: нюанси нанесення

Пудра: нюанси нанесення

Якщо ти добре зволожила шкіру, зробила невагоме покриття тоном і легкий контуринг кремовими продуктами, а потім нанесла щедрий шар пудри, всі твої старання зі створення природного макіяжу, що омолоджує, підуть нанівець. Надлишок сухого продукту на обличчі вбере в себе всю вологу, підкреслить заломи та текстуру. Для вікової шкіри це табу. Тому пудру додаємо зовсім трохи.

Цікаво на тему:Як вдало обрати пудру?

Набери продукт на пухнастий пензлик, струси надлишки й дуже делікатно зафіксуй ним макіяж, уникаючи зони навколо очей і мімічних зморшків. Не допускаючи, щоб пудра «провалювалася» в заломи шкіри — це тільки зробить їх більш помітними. Обирай прозорі або транспарентні розсипчасті засоби — вони виглядають на шкірі найбільш натурально. Якщо на обличчі з’являється блиск протягом дня, не варто вдаватися до компактної пудри, яка лежить у тебе в сумочці. Краще скористатися матуючими серветками або сухим спонжем. Це прибере зайвий блиск, але при цьому не посилить шар косметики на обличчі.

Рекомендовані продукти:

Прозора і розсипчаста пудра Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder.Фінішний засіб із пензлем для фіксації макіяжу Patricia Ledo Loose Powder Finish.Мінеральна безбарвна пудра NYX Professional Makeup HD Studio Finishing Powder. Не використовуй матові та темні помади

Не використовуй матові та темні помади

Професійні візажисти рекомендують використовувати в ліфтинг-макіяжі блиски, олії або зволожувальні помади. Вони чудово заповнюють складочки на губах і додають природного сяйва, що дуже добре освіжає й омолоджує обличчя. Стійкі матові текстури дають зворотний ефект — вони підкреслюють усе, що тільки можна, і мають на обличчі більш «важкий» вигляд.

Цікаво на тему:Як рівно нафарбувати губи

Додадуть віку насичені темні помади (коричневі, бордові, фіолетові), а також занадто світлі та перламутрові відтінки. Щоб скинути п’яток-другий років, краще вибирати пастельні нюдові кольори засобів для губ.

Рекомендовані продукти:

Кремова помада L’Oreal Paris Color Riche Nude Intense.Доглядова олія-блиск NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip.Блиск Patricia Ledo Crystal з дрібними світловідбивними частинками. Нюанси макіяжу очей

Нюанси макіяжу очей

Один з головних секретів ліфтинг-макіяжу очей полягає в правильно обраних відтінках і текстурах декоративних засобів. Так, не варто робити макіяж повністю матовими продуктами, так само як і використовувати перламутрові та занадто блискучі текстури. Найкращий варіант — м’які сатинові тіні. Форму макіяжу очей (особливо для навислої повіки) можна вибудувати й матовими засобами, а додати блиску очам і освіжити погляд делікатним варто сяйливим акцентом на рухомій повіці. Для цього завдання можна використовувати як сухі продукти, так і рідкі.

Цікаво на тему:Мистецтво збільшення очей за допомогою макіяжу

Якщо говорити про колірну палітру, то обирати, звісно, краще природні відтінки тіней — пісочні, бежеві, світло-коричневі, персикові, рожеві, ніжно-золотисті. Темні та контрастні кольори (сині, зелені), так само як і насичені помади, обтяжують обличчя, тому їх викреслюємо.

Шукай EVA Blog в Instagram

Anti-age макіяж не любить чітких графічних ліній. Тому, якщо без стрілок або просто підводки ти не уявляєш свій образ, використовуй замість маркерів олівець для очей. Він створить більш м’яку лінію. А ще було б чудово замінити класичну чорну підводку на коричневу або темно-сіру — це знизить контраст і зробить макіяж більш гармонійним і освіжаючим.

Рекомендовані продукти:

Золотисті рідкі тіні Eveline Cosmetics Flower Garden 2in1 Base & Eyeshadow.Палетка на кожен день Lancome Hypnose Palette.Палітра тіней Paese Dreamily Eyeshadow Palette в холодно-нейтральній колірній гамі. Скажи графічним бровам «Ні»

Скажи графічним бровам Ні

Чітким лініям, як уже неодноразово говорилося, властиво додавати віку. І, крім того, що чітко окреслені брови вже не в моді, про це завжди важливо пам’ятати, якщо хочеш отримати омолоджувальний макіяж. Замість насичених помадок і тинтів краще віддати перевагу відтінковому гелю, тіням або восковому олівцю, який добре тушується на шкірі.

Рекомендовані продукти:

Тіні-пудра для брів Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo у двох відтінках.Олівець зі щіточкою Pupa True Eyebrow Pencil.Відтінковий туш-віск для брів Lumene Brow Care Shaping Wax. І ще кілька лайфхаків

І ще кілька лайфхаків

Наостанок додамо ще трохи простих правил, які дозволять завжди виглядати на мільйон.

Не забувай про поміркованість. Ніщо так не додає віку, як надмірний шар «гриму» на обличчі. Справжній ліфтинг-макіяж — це коли скоріш «недо-» ніж «пере-».Усі лінії мають бути спрямовані вгору. Рум’яна, скульптор, тіні, якими вибудовується форма мейкапі очей, в макіяжі, що омолоджує, «дивляться» в бік скроні. Це дозволяє «обдурити» гравітацію і візуально підняти риси обличчя.Перед тушшю підкручуй вії керлером. Підняті вії розкриють погляд і зроблять його більш відкритим.

Сподіваємося, що з цієї статті ти дізналася деякі хитрощі, які обов’язково захочеш спробувати на собі (а чим це не привід поставити лайк? ????). А, може, у тебе є свої лайфхаки, якими ти користуєшся для приголомшливого anti-age макіяжу, і ти готова з нами поділитися?

Читай також:

Косметика, яка завжди повинна бути в твоїй косметичціМакіяж з акцентом на очіЯк скорегувати форму очей: макіяж для невиразної повіки

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…