fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


У Британії колишніх медпрацівників і лікарів просять вийти з пенсії на роботу

  • Четверг, 19 марта 2020 21:30
20.03.2020 Влада Великобританії закликали вийти на роботу медичних працівників, які вийшли на пенсію, та студентів-медиків останнього року навчання. Фото: © theguardian.com Ті лікарі, хто повернеться з пенсії, щоб боротися з пандемією, «будуть мати більше значення, ніж будь-коли», сказали в службі охорони здоров’я Британії. Про це

пише BBC News.

Рада медичних сестер і акушерок Великобританії направила листи 50 тисячам медсестер, реєстрація яких минула за останні три роки. Генеральна медична рада направить листи ще 15,5 тисячам лікарів, які не працюють із 2017 року.

Читай також: У ПОЛЬЩІ ПОКІНЧИВ ІЗ ЖИТТЯМ ЛІКАР, ЯКИЙ ЗАРАЗИВСЯ КОРОНАВІРУСОМ

Також NHS (Керівництво Національної системи охорони здоров’я) розглядає можливість залучити до лікувальної практики студентів старших курсів медичних вузів.

За останніми даними, у Великобританії заражені коронавірусом нового типу вже 3269 чоловік. З них 144 людини померли від захворювання COVID-19.

Мар 20, 2020Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…