fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


У Польщі виділять на підтримку економіки $ 52 млрд

  • Среда, 18 марта 2020 20:41
19.03.2020 У Польщі, уряд прийняв рішення про те, що під час пандемії коронавірусу буде працювати великий пакет допомоги економіці і підприємцям країни. Фото: © Morawiecki/twitter У середу в уряді відбулося засідання, присвячене пакету допомоги економіці в зв’язку з негативними наслідками епідемії коронавірусу. Після засідання прем’єр-міністр

Матеуш Моравецький повідомив про створення проекту під назвою «Економічний і соціальний антикризовий щит безпеки підприємців і працівників у зв’язку з пандемією вірусу SARS-Cov-2». Про це пише Укрінформ.

Попередньо анонсується, що орієнтовна вартість становить близько 212 мільярдів злотих (52 млрд доларів) і включатиме п’ять основних стовпів. У них буде входити захист працівників від втрати робочих місць, підтримка системи охорони здоров’я, безпеку фінансової системи, держінвестиції і підтримка підприємців.

Читай також: УРЯД ПОЛЬЩІ ПІШОВ НА КАРАНТИН ЧЕРЕЗ ЗАРАЖЕНОГО КОРОНАВІРУСОМ МІНІСТРА

У пакеті підтримки бізнесу передбачаються кредитні гарантії, мікропозики, часткове відновлення роботи в неділю підприємств торгівлі, а також тимчасове призупинення соціальних відрахувань до бюджету.

Мар 19, 2020Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…