fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Благодійний фонд Pin-Up: допомога громадянам України

  • Среда, 23 августа 2023 21:26
24.08.2023 Благодійний фонд Pin-Up активно допомагає українцям, котрі постраждали через війну. Фонд розробляє та реалізовує різні програми, які покликані підтримати соціально незахищені верстви населення та скеровувати зусилля на підтримку України. Команда ПінАп вірить у потужний потенціал кожного громадянина та сумлінно працює на розвиток нашої держави.

Далі більше про діяльність фонду.

Напрями благодійності фонду Pin-Up

Pin-Up Foundation було створено для багатьох гуманітарних та соціальних ініціатив, про них також на сайті https://glavcom.ua/economics/business/pin-up-foundation-zapustiv-humanitarnij-projekt-line-up-dlja-shvidkoji-dopomohi-ukrajintsjam-u-prifrontovikh-mistakh-922946.html. Зокрема, для допомоги внутрішньо переміщеним особам та іншим громадянам, які постраждали від війни. Наприклад, фонд надав гуманітарну допомогу жителям Херсону, а саме постраждалим від катастрофи на Каховській ГЕС. Взимку ж минулого року фонд закупив потужні генератори для харківського метрополітену та для котелень міста Харків, щоб мати можливість обігрівати будинки мешканців в умовах дефіциту електроенергії. 

Також команда Pin-Up допомогла:

жителям Донецької, Херсонської, Миколаївської та Харківської областей, які втратили житло через бойові дії. Була здійснена евакуація 14 родин до  Занкт-Блазіна у Німеччині, а також 28 українців до Геренвена у Нідерландах. переселенцям з Бахмута, Соледара та Часового Яру у Костянтинівській громаді 5 тоннами харчових продуктів та засобів гігієни. переселенцям і жителям Костянтинівки 22 тоннами харчових продуктів та 2 тисячами одиниць побутової хімії. 300 родинам ВПО Запорізької області у Запоріжжі 6 тоннами гуманітарної допомоги у вигляді харчових продуктів та побутової хімії. клініці у Феофанії медикаментами та гігієнічними матеріалами.

Благодійний фонд Pin-Up реалізує нові проєкти та соціальні програми. Серед таких програм можна виділити «Пульс Нації», «Покоління У», «Нова Країна», «Рука допомоги» та «Sport-Up».

Команда Pin-Up продовжує надавати допомогу постраждалим від війни. PIN-UP Foundation об’єднує волонтерів та професіоналів, неурядові організації та глобальну спільноту, що ділиться спільними цінностями та прагне сприяти розвитку України.

Гуманітарний проєкт Line-Up та його мета

Команда благодійного фонду звернула увагу на запити про допомогу, які приходять з прифронтових громад. В оселях таких людей немає світла, продуктові магазини й аптеки зачинені, постійно не вистачає засобів гігієни. Вони потребують найбільшої підтримки, але доступ в такі райони обмежений через небезпеку.

Гуманітарний проєкт Line-Up, створений благодійним фондом Pin-Up, має вирішити проблему нестачі найнеобхіднішого в прифронтових регіонах. Команда фонду не лише закуповує і доставляє необхідні медикаменти, побутові речі та харчові продукти, але й допомагає з закупівлею технічного обладнання (генератори, старлінки та акумулятори).

Волонтери Фонду регулярно документують свої діяльності в рамках проєкту LINE-UP. Всім охочим доступна можливість спостерігати за реалізацією цих активностей на сторінці PIN-UP Foundation https://www.instagram.com/pinup.foundation/ в Instagram.

Авг 24, 2023newscomua

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…