fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Як вибрати сумки та рюкзаки для активних людей

  • Среда, 01 ноября 2023 19:42
Головна / Здоров'я / Фітнес 2 Листопада / 2023 224 00
32 32" version="1.1" role="img" aria-labelledby="at-svg-facebook-1">Facebook Telegram Twitter Якими мають бути спортивні рюкзаки та сумки? Підбірка рюкзаків Підбірка сумок

У сучасному світі важливо бути активним, щоб встигати вирішувати всі нагальні справи вчасно. Є люди, які також займаються спортом та всіма способами намагаються поєднувати роботу та активний спосіб життя. При цьому важливо мати зручні аксесуари, з якими комфортно перебувати, де б ви не були. Тому пропонуємо розглянути варіанти рюкзаків та сумок для активних людей.

Час читання: 3 хвилини та яблучко ????

статья доступна на русском языке

Якими мають бути спортивні рюкзаки та сумки?

Обираючи, в чому носити речі для спортзалу, важливо звертати увагу не лише на необхідні для цього габарити, але й певні елементи самої конструкції.

Якщо говорити про рюкзак, то варто звернути увагу на такі моменти:

Спинка – краще, якщо вона м’яка, але стійка. В спинці може бути декілька шарів піноматеріалу. Також важливо, аби на ній зовні була вентилююча сітка, щоб між вашою спиною та рюкзаком утворювався простір і спина “дихала”.  СпинкаЛямки – тут можна керуватися таким же принципом, як і зі спинкою. Лямки не повинні врізатися в шкіру – обирайте широкі та м’які. Перевагою так само буде вентилююча сітка на лямках. Крім того, буде зручно, якщо на лямках є ремінна, до якої можна кріпити різні предмети (наприклад, ліхтарик або ключі). Ще з важливого – лямки повинні регулюватися. Це обов’язкова умова для всіх рюкзаків, адже ви можете носити різний одяг та по-різному наповнювати свій наплічник, тому завжди необхідно підлаштовувати лямки для найбільш комфортного носіння. Лінія магазинів EVA фейсбукГабарити – в першу чергу варто врахувати ваші потреби. Найкраще підбирати рюкзак під розмір вашого спортивного взуття. Від розміру ноги буде залежати й розмір наплічника, як би це не звучало. Врахуйте також, скільки приблизно місця може займати інший одяг. Спортивні штани, футболка або светр, рушник та інші речі, які ви берете з собою на тренування з легкістю повинні поміститися у ваш рюкзак. ГабаритиМатеріал рюкзака – найкраще, коли ваш наплічник без наповнення – легкий. Тому варто зважати й на тканину, з якої він виготовлений. Найбільш оптимальний варіант – Оксфорд. Це міцний, не важкий та зносостійкий матеріал. Також можна вибрати прогумований Оксфорд з  водовідштовхуючими властивостями – при невеликому дощі він не промокне. Але все ж щоб бути спокійним у зливу, наприклад, варто придбати також і дощовик для рюкзака. Якщо ви займаєтеся екстремальними видами спорту і мова іде не про спортивний зал, варто розглянути варіанти з міцнішого матеріалу – Кордура 1000Д. Це товста нейлонова тканина з особливою структурою нитки, з водовідштовхувальним просоченням і з поліуретановим покриттям.Фурнітура – блискавки, рамки та фастекси повинні бути міцними та надійними. Одним із найякісніших виробників фурнітури є японська група виробничих компаній YKK.

Фурнітура

Також під час вибору рюкзака не варто забувати про наявність додаткових кишень і відділень для зручного розміщення необхідних речей. Обов’язково керуйтеся своїми особистими потребами та не забувайте враховувати вид спорту, яким займаєтеся, оскільки рюкзак для велопоїздок може істотно відрізнятися за характеристиками від рюкзака для відвідування спортзалу.

Цікаво на тему:Табата: в чому ефективність такого режиму тренувань

Щодо сумок, то варто враховувати наступні правила:

Сумка, як основний аксесуар для одягу. Вибирайте габаритні варіанти з маленькими лямками аби просто тримати в руці, але додатково з довгим ременем, щоб носити на плечіСумка, з якою ви займаєтесь спортом. Тут важливо, аби вам не заважав аксесуар. Тому попіклуйтесь про те, щоб сумка міцно кріпилась. Для цього обирайте варіанти з додатковими ременями.

Сумка

Бренд аксесуарів та одягу Харвест пропонує різноманітні варіанти рюкзаків та сумок на всі випадки життя. В тому числі й для спорту.

Цікаво на тему:Скільки потрібно ходити пішки на день, щоб схуднути

Підбірка рюкзаків

AVIAPACK LARGE

Рюкзак підійде тим, хто любить зберігати речі на своїх місцях, адже тут багато кишень та відділень. Виготовлений із міцної Кордури 1000Д. Лямки та спинка рюкзака виконані з вентиляційної сітки Air-mesh.

AVIAPACK LARGE

CONTROL PACK

Місткий та функціональний рюкзак, який чудово підійде для подорожей, нетривалих поїздок або походів у тренажерний зал. В ньому є все для зручності:

нагрудний ремінь на фастексах для надійної фіксації та для рівномірного розподілення навантаження на плечі;лямки та спинка рюкзака виконані з вентиляційної сітки Air-mesh;три передні кишені на блискавці та дві бічні для швидкого доступу до речей.

CONTROL PACKDROP

Практичний, міцний та надійний рюкзак на кожен день. Стане ідеальним компаньйоном походів у спортзал або ж нетривалих поїздок.

DROP

WIDE LIGHT

Створений, аби полегшити життя його майбутніх власників. Адже він чудово підійде для активного міського життя та спорту.

WIDE LIGHT

MESH 1 LARGE

Чудовий габаритний наплічник, що стане незамінним для активних людей.

MESH 1 LARGE

Підбірка сумок

BAREL BAG

Дуже містка і практична сумка, яка чудово підійде для занять спортом, невеликих подорожей або відряджень. Дизайн в мінімалістичному стилі робить сумку універсальною у використанні.

BAREL BAG

SHUTTLE UNO BAG

Функціональна сумка для активного способу життя. Зручно сидить на тілі, на спинці має вентилюючу сітку.

SHUTTLE UNO BAG

МЕСЕНДЖЕР РОЛЛ 

Дуже місткий і функціональний чоловічий месенджер з конструкцією “rolltop” та бічними знімними відділеннями. Чудово підійде для занять спортом, поїздок, відпочинку і просто для людей, які ведуть активний спосіб життя.

МЕСЕНДЖЕР РОЛЛ 

TECH BAG

Модель виготовлена з прогумованого поліестеру, який вдало поєднується з якісною фурнітурою. Сумка має додатковий ремінь для кріплення, що буде надзвичайно зручно для людей, які їздять на велосипеді.

TECH BAG
Обрати сумку чи рюкзак насправді не так важко. Головне – чітко розуміти цілі, які ви ставите перед собою. Будьте активними та спортивними. Вибирайте якісні рюкзаки на сайті HARVEST.

Читайте також:

Шкода від пробіжки: правда чи міфВиди та особливості спортивного харчуванняПоради для тих, хто хоче сісти на шпагат

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…