fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


Випромінювання мобільних телефонів не призводить до раку мозку

  • Среда, 08 августа 2018 20:18
Іспанські науковці довели, що мобільні телефони та мікрохвильові печі не провокують онкологічні захворювання, а саме – рак мозку. Відмітимо, ще до недавнього часу було прийнято вважати, що мобільні телефони та мікрохвильові печі здатні провокувати рак мозку, або принаймні сприяти його розвитку. Всесвітня організація охорони

здоров’я навіть занесла слабке електромагнітне випромінювання даних приладів в список потенційних канцерогенів. Однак нещодавнє дослідження Барселонського інституту глобальної охорони здоров’я спростувало такі заяви.

Іспанські вчені провели масштабний експеримент: було проведено аналіз використання телефонів на прикладі приблизно 4000 чоловік з раком мозку і 5000 здорових людей. В результаті вчені виявили, що ніякого зв’язку між раком мозку та електромагнітним випромінюванням не існує.

Лише 10% учасників експерименту піддалися сильному впливу випромінювання. У них ризик розвитку раку був дещо підвищений.

 


Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…