fbpx
  • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Войти
Регистрация


В Індії групу чоловіків стратили за зґвалтування студентки в автобусі

  • Четверг, 19 марта 2020 19:33
20.03.2020 В індійській в’язниці Тихар привели у виконання смертний вирок щодо чотирьох фігурантів справи про зґвалтування 23-річної студентки Джоти Сингх, яке відбулося в 2012 році. Фото: © ndtv.com Вирок був приведений у виконання в п’ятницю, через сім років після винесення. Четверо злочинців були повішені в

тюрмі Делі. Про це пише NDTV.

Страта відбулася після того, як засуджені вичерпали всі юридичні можливості для того, щоб уникнути її. Один із злочинців спробував домогтися того, щоб виконання вироку було відкладено за кілька годин до страти.

Читай також: В ІНДІЇ ПОЛІЦІЯ ЗАСТРЕЛИЛА ФІГУРАНТІВ СПРАВИ ПРО ВБИВСТВО І ЗҐВАЛТУВАННЯ

У 2012 році шестеро чоловіків напали на студентку, коли та їхала в автобусі зі своїм хлопцем в Делі. Зловмисники жорстоко зґвалтували дівчину прямо на очах у коханого, а після викинули її з громадського транспорту. Від отриманих травм дівчина померла на місці події.

Правоохоронці порушили кримінальну справу. Ґвалтівників знайшли і заарештували. Один з них був неповнолітнім, тому його відпустили через три роки з виправної колонії. Ще одного ув’язненого знайшли мертвим у камері. Решта провели у в’язниці сім років до дня страти. Справу студентки стали називати «справою Нірбхайі», що в перекладі означає безстрашна.

#BREAKING Four Indian men convicted of the gang rape and murder of a student in Delhi in 2012 have been hanged.

The victim died from her injuries days after being raped by 6 men on a moving bus.

The incident caused outrage and led to new anti-rape laws in India.
?: IndiaLegal pic.twitter.com/G55NOob8n6

— Astro Radio News (@AstroRadioNews) March 20, 2020

Мар 20, 2020Катерина Теличин

Последнее новости

Мы используем файлы cookie для улучшения нашего веб-сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы даете согласие на использование файлов cookie. More details…